Pasta d'Alba Paste tricolore gnocchetti BIO din porumb, spanac si sfecla rosie Pasta d Alba

Pasta d'Alba Paste tricolore gnocchetti BIO din porumb, spanac si sfecla rosie Pasta d Alba

16,89 RON
 

Pasta d'Alba Paste tricolore gnocchetti BIO din porumb, spanac si sfecla rosie Pasta d Alba

16,89 RON
+ 16,99 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
7nature.ro
Descrierea produsului
Pastele organice gnocchetti tricolore din faina de porumb, spanac si sfecla rosie, fara gluten, cu forma lor specifica similara scoicilor, au mici striatii pe suprafata, ceea ce le ajuta sa retina mai bine sosurile. Gnocchetti se potrivesc foarte bine alaturi de sosuri groase si bogate, cum ar fi sosurile de carne sau de branza. Pot fi folosite in salate de paste, deoarece se amesteca bine cu alte ingrediente. Obtinuta prin macinarea boabelor de porumb uscate, faina de porumb vine cu o serie de beneficii pentru sanatate: faina de porumb nu contine gluten, fiind o alternativa buna pentru persoanele cu boala celiaca sau intoleranta la gluten. Totodata, este o sursa buna de fibre alimentare, care ajuta la mentinerea sanatatii digestive, prevenind constipatia si contribuind la sanatatea colonului. Spanacul este o sursa excelenta de vitamine si minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, magneziu si potasiu. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru sanatatea generala, sustinand functionarea corecta a sistemului imunitar, sanatatea oaselor si metabolismul energetic. Sfecla este o sursa buna de antioxidanti, imbunatateste circulatia sangvina si tensiunea arteriala. Esenta Pasta d Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit. Pastele se pun la fiert aproximativ 10-12 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.