Bett'r Paste din Konjac Par de Inger Bio 385 grame Better

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Bett'r Paste din Konjac Par de Inger Bio 385 grame Better

14,75 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Paste ecologice `Better Than Pasta - Angel Hair` din faina de konjac, in forma de par de inger.

Pentru preparare necesita doar 2 minute si pot fi utilizate ca alternativa la fidea sau la spaghetele obisnuite. Pastele din faina de konjac au gust neutru, ele absorband aroma mancarurilor in care sunt integrate. Aceste paste sunt ambalate in apa pastrand o slaba aroma care se simte la desigilarea pachetului si care poate fi indepartata prin clatirea lor cu apa. Greutatea neta a pastelor, dupa scurgerea apei din ambalaj, este de 300g.

Capelli d'angelo, in traducere par de inger, este una din formele clasice de paste, populare in Italia din secolul al XIV-lea. Au forma similara spaghetelor dar foarte subtire si sunt folosite des la supa sau cu sosuri usoare. Se gatesc in circa 2-4 minute si sunt vandute in formate care arata ca un cuib de pasare.

Konjac este o planta perena din genul Amorphophallus, originara din zonele calde tropicale si subtropicale ale Asiei de Est, din Japonia si China pana in Indonezia. Se dezvolta dintr-un bulb mare de pana la 25cm in diametru, are o singura frunza bipenata de pana la 1.3m lungime, iar florile cresc pe un spadice (inflorescenta in forma de spic) de pana la 55cm, inconjurat de o spata violet inchis. Ceapa (bulbul) de konjac este bogat in amidon, din el obtinandu-se faina si jeleul (konjac tofu in chineza) cu acelasi nume, dar este folosita si ca inlocuitor vegan pentru gelatina. Konnyaku este numele japonez pentru preparatul obtinut din acesti bulbi (faina de konjac, apa si apa de var, iar pentru o culoare inchisa si aroma se mai adauga alge hijiki, amestecul fiind fiert si racit, solidificandu-se astfel), nume preluat si in limba engleza si folosit alaturi de ?yam cake?. Traditional pastele obtinute prin taierea jeleului konnyaku se numesc ?ito konnyaku?, iar shirataki sunt pastele obtinute prin extrudarea solutiei coloidale konnyaku intr-o solutie concentrata de apa de var, fierbinte.

Bulbii de konjac, numiti moyu in chineza, au un gust vag, sarat, fiind mai apreciati pentru textura decat pentru aroma. Deshidratati ei contin circa 40% glucomannan, o polizaharida solubila in apa si apreciata ca fibra alimentara. Aceasta da vascozitatea ridicata jeleului de konjac si pare a fi responsabila pentru efectele sale benefice sanatatii, folosite de medicina traditionala chineza (detoxifiant, stoparea tumorilor, reducerea stazelor sanguine si lichefierea flegmei). Datorita continutului ridicat de fibre, konjac este folosit adesea in diete pentru scaderea in greutate, dar in Corea este utilizat frecvent si pentru masaj facial.

Ingrediente:
apa purificata, faina de konjac*, fibre de ovaz*. *ingredient din agricultura ecologica.

Alergeni: contine ovaz.

Produs ecologic fara gluten, fara grasimi sau zahar, sursa de fibre.

Preparare
Se incalzesc intr-o tigaie deschisa timp de 1-2 minute si se adauga la sosul de paste preferat, la preparate prajite rapid in putin ulei (stir-fry), in supe sau salate.

Optional se pot clati de 2-3 ori sub jet apa rece inainte de incalzire.

Valori Nutritionale/100g:
Energie: 32kJ / 9kcal;

Proteine: 0.2g;

Grasimi: 0g, din care acizi grasi saturati: 0g;

Carbohidrati: 0g, din care zaharuri: 0g;

Fibre: 4,0g;

Sare: 0g.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.